2011-08-29

Feber

Japp idag ligger jag som en klubbad säl. Gårdagens utedag i Vimmerby gjorde nog "susen".

Igår va vi o Familjen i Häringeryd på Astrid Lindgrens värld. Vilken park, lugnt o skön atmosfär trots mycket folk i rörelse hela tiden. Vi hälsade på hos Pippi, Prusiluskan o Kling o Klang.

Vi åt mat på Majkens Mat. Vi va hos Ronja, Mattis, Lovis, SkallePär o alla Rövarna i Mattisborgen.

Fikade goda glassar i Törnrosdalen i strålande solsken.
När vi är och går i parken kommer plötsligt Madickan, Eliasbeth, Alva o Abbe gåendes. Så härligt o mysigt. Så vi följde med hem till dom.

Rasmus på luffen kom trallandes o Alicia o Tinna ropade efter honom som om det vore världens naturligaste sak. Ja svarar han och dom pratar lite, sen går dom vidare. Lite senare stötte vi på Världens bästa Karlsson på taket.

Efter lek o bus i stan hos Karlsson o Lillebror gick vi upp till Katthult o där fick barnen hjälpa Alfred, Ida, Anton o Alma, Emil o Ida och mata fåren o grisarna o därefter va det dagens sista föreställning.

Vilken dag säger jag bara. Väl värt ett besök, dessa underbara skåderspelare som är till för oss besökare. Alla kramade alla barn som ville och tog sig tid o fanns för besökarna. Som barn måste det vara en härlig känsla av att bli sedd av sina idoler o inte bara titta på dom.
Det ända som vi missade va Bröderna Lejonhjärta och det stör mig lite, men men man kan inte vara överallt så är det bara.

1 kommentar:

Unknown sa...

Håller med helt värt sitt besök!!