2011-12-25

God Jul

Vilken dag vi har haft. Allt började igårkväll då vi åkte ut till mamma för att vara "på plats" redan på morgonen idag. Vi har fått sova i gästhuset ute på Lidboholm och det är en jättefin liten stuga med sjöutsikt o bjälkar i taket. C-O, C-J, Katti o Liam kom lite senare så jag o barnen hade hunnit gå o lägga oss. Vio tog alla lite sovmorgon idag o efter frukosten satte vi igång med mat o annat stök. Kl 12 ringde det i vällingklockan och därefter var det dans kring den stora granen på gårdsplanen.
Vi åt och drack gott som vanligt på julafton o därefter tog ,många av oss en tupplur under kalle trorts att vi sa att vi inte ens kände oss trötta "som man brukar efter julmaten". Jag somnade direkt under Askungen...
När mörkret lagt sig så vi något litet ljus komma gåendes på baksidan av huset.... det va TOMTEN!!! han kom med paket och och alla blev så glada. Efter snapsen gick han vidare till nästa familj. Kvällen följdes av paketöppning, ris ala malta o saffranspannkaka, sällskapsresan med en massa julgodis.
Denna julafton finns det ingentig att klaga på förutom en liten sak.... Alicia har varit sjuk hela dagen med feber (38.8 med alvedon i kroppen) illamående, huvudvärk o nacköm. Just nu ligger hon o yrar o snarkar som en hel karl.

Jag vill passa på att önska alla en fortsatt god fortsättning på denna jul och tack min familj för en underbar julhelg. (Kort kommer när vi kommit hem)

1 kommentar:

Challe sa...

God fortsättning önskar fam Andersson:) Hoppas att Alicia snart kryar på sig! Kram =)