2013-07-15

Helgen

I fredags bar vi hö efter jobbet. Vi skulle fått 1,5 hövagn men fick bara en. Så vi satt och väntade ganska länge innan beskedet kom. Då käkade vi lite pizza på två röda och åkte hem o packade.
Vi, fam Langmo o fam Rosenqvist (den kollektiva familjen =)) körde ner till Oberöd. Barnen va både vakna och uppspelta. Men kl 1 så lyckades vi komma isäng allihopa.

Tidig morgon på lördagen med hundpromenad innan frukost. Lite fix o trix så drog vi till Degerberga marknad. Jag tyckte det va en lite sådär marknad. Barnen va liite trötta, men lite gotte inhandlades o Ida fyndade lite barnkläder.

Sen åkte vi vidare till havet. Vi solade och badade, eller ja jag badade inte men barnen, Jotham, Anders o Ida va tappra. Vi andra mös på stranden i solen. Vi låg rätt länge o vid 17-tiden styrde vi kosan hem till stugan igen. Där uppfann killarna en grill och vi åt god mat. 
På söndagen åkte vi hem, men först stannade vi till hos Barbro o Lennart, vi åt och Andres o Lennart invigde den nya altanden som dom bestämt redan förra året. Vi åt mat och pratade och skrattade, Barnen plockade körsbär och cyklade. Därefter va det ett besök hos Iaa. Efter lite småprat och titt på hennes helt magnifika tomatplantor åkte vi hem via Älmhult fynd. Just idag va det inte så mycket o ha för våran del, men vi köpte ett nytt påslakan till oss som kändes som en flanellpyjamas. Det ska bli skönt o ta fram sen till höstkanten.



Inga kommentarer: