2014-04-10

Magen

Magen går ff på blåbärssoppa o knäckebröd. Det verkar vara det enda som inte krampar till det i magen nu när den är så irriterad. Jag är så in i bängen trött på blåbärssoppa men det får gå. Jo te funkar också.
Va hemma i mån o tisdags men är nu tillbaka på jobbet och det är skönt för man får lite annat och tänka på. Vi har en rätt lugn period just nu så jag hinner med lite annat nu också.
Jag har fått ta över lagerbeställningen och det är ett litet helvete varje gång det ska beställas, men det är samtidigt riktigt roligt.
Vi har ju olika paket att erbjuda kunden och då ingår det ju alltid olika mycket av allting. Så det gäller ju att ligga steget före hela tiden. Ibland går det en kamera o en rök/ enhet o ibland går det 2 kameror o 2 rök/enhet. Eller som härromdagen så köpte en kund till 9 extra brandvarnare o då rensade upp lite på hyllan. Vi har ju också tekniker som jobbar på annan ort än Växjö och när dom kommer in plockar dom ju på sig grejer för en vecka.  Ja ja det är ju ett smärre problem så sätt men det är kul o fnula på.

Inga kommentarer: