2012-01-09

Vilken långhelg

Vilken helg vi har haft. Eller vilken vecka det har varit. I måndags va det lite jobb o i tisdags va det dags för Elias o sätta in nya rör i öronen o skrapa bort polypen. Allt gick fint men han hade lite svårt o vakna efter op:n så vi va inte hemma förrens vid 17. Men vi tog det soft så det va skönt. I onsdags va det lite jobb o efter jpbbet åkte vi ut till Elofstorp o firade Viviann som fyllde år. Barnen skulle sova över men Elias vägrade så han fick följa med hem igen. Alicia stannade kvar tillsammans med Albin. Vi fick god mat som alltid o hade en trevlig stund. I torsdags så körde vi en kort dag på jobbet o stängde redan kl 16. Hem o fixade lite o sen bar det av till stallet o när det va klart så va det dags för den kollektiva familjen att ha Norgemöte o tacosmys.
På fredagen tog vi det lungt. Va liiite bakis faktiskt. Styrde hemma med lite tvätt o sånt. Jag o Emelie skulle ut o ridit en runda men hennes medryttare va sugen o det va heeelt ok för mig för jag va ju lite trött. Åkte ner till stallet o fick med mig Ninni ut o vi styrde o fixade o donade. Vi har planer.... 

 
På kvällen va det lugnt, Ix o Neo va här för dom behövde bli passade.

Lördagen bestod av lite jobb med fina Michaela. Vi va båda jättetrötta så vi tog lördagen med ett lite lugnare tempo. På kvällen kom Ida o Lennie med lilla Lykka. Vi skulle få passa henne lite o gosa med henne. Det är så mysigt att ha henne här. Ix o Neo va fortfarande kvar. Ninni kom upp en runda oxå o vi tog oss varsitt glas vin sen va det dags o sova.
I söndags åkte vi på turné. Anders hade hittat en sulky till DagOtto för jättelite pengar så vi åkte till Torsås o hämtade den. När vi va där så åkte vi bort till Pappa o Ellinore. Vi fikade o pratade en stund o Alicia hjälpte Ellinore med hästen. Vi åkte vidare till Karlskrona o köpte barnens skidutrustning som vi hittat på blocket. Så vi kom undan med 650 kr istället för att hyra för 1400.... Rätt saftig skillnad.
När vi kom hem lämnade vi av Lykka hos mamma o pappa o begav oss hem. Kvällen va ljus så Ninni o jag gick ut på en timmes lång hundpromemad som avslutades i jacuzzin hemma hos Maggan o Rolf. 

Idag satte vårterminen igång med studiedag så Anders jobbade hemma idag. O C-O har vernissage ikväll men vi hade ingen möjlighet o gå denna gången. Anders e iväg o jag o barnen va nere o tog hand om hästarna innan det va dags att hoppa i bingen.

Inga kommentarer: