2013-01-27

Vilken helg

En sån där skön helg i goda vänners lag. I fredags va det hockey som Lakers äntligen vann. Stämningen va helt klart på topp och det kändes redan från öppningen vid 17. Vi va lite kort om folk så jag fick gå till hemmastå och där va det puls vill jag lova. O tillslut satt den sista pucken där den skulle. Efter matchen va det efterfest och vi va ett gäng som fick stanna kvar o jobba och det va kul. En del blev lite för runda under fötterna men annars va det skoj.

I lördags började vi dagen på akuten med Elias. Inget allvarligt utan vi hade fått en bokad tid hos öron där då det rann ur örat och han tappade sitt rör i fredagskväll. Därefter mötte jag upp Emelie, Vivika o Maggan för en ridtur till Vederslöv. Väl framme grillade vi korv då Jotham o Anders o barnen hade åkt dit o tänt upp en eld o åkt skridskor o 4 hjuling  Tanken va att vi skulle ridit tillbaka men det va lite kallt så vi tog transporterna hem istället. Sen åkte vi tillbaka till stugan o körde tacos, mys o bastu. Det blev ingen långsittning i bastun för mig för det va lite för varmt men vi hade en tokpelle som skulle ut o rulla sig i snön.
Idag söndag tog vi lite sovmorgon, åt goefrukost och barnen o papporna åkte skridskor medans Emelie o jag plockade ihop inne i stugan. När vi kom hem bokade vi bio och åkte in och tittade på De fem legenderna. O den va sååå bra. Me like a lot!!! Den har fått rätt dålig kritik tycker jag o bestämmer mig för att de som gjort det inte har barnasinnet och fantasin och framförallt tron kvar.

Nu är vi hemkomna och jag ligger under värmefilten o lyssnar på vinden och hur den knakar och viner i och ruint huset. Behöver jag skriva att brasan är tänd?


Inga kommentarer: