2011-04-15

Fredagkväll

Idag jobbade jag stängning och Anders har åkt till Malmö med innebandy och ska vara där tills imorron på utbildning. Så mormor fick hämta på dagis idag. Och så jobbar jag imorron oxå så mormor sover över här inatt o tar barnen imorron med. Men dagen började mycket tidigare än så. Kl 9 skulle vi vara på hos distriktssköterskan och kolla Elias öron. Han har en längre tid nu verkat höra lite dåligt. Det första örat såg jättebra ut, inga problem o i det andra såg hon en blå pärla. Jag fick oxå kolla och ja där va ju nått blått. Efter som han har haft rör o är ett öronbarn så ville hon inte pilla i örat så hon ringde upp till öron på CLV så fick vi tid där istället. Innan vi åkte upp dit tittade vi in hos Linda som tog ytterligare ett blodprov på Alicia för o kolla hennes mage.


Vi lämnade av Alicia på dagis så åkte vi upp till Öron. Anders fick sluta upp för jag hade ju jobb. När dom tittade i första örat så såg dom en ganska spänd trumhinna med vätska bakom och i örat med pärlan i hittade dom ingen pärla utan det va hans inopererade rör som fortfarande satt kvar. Så det va ju skönt att det inte va en pärla. Dom gjorde ingenting utan vi kommer och få en kallelse till uppföljning av hans öronop. om en månad ungefär så får vi se om vätskan finns kvar och om i så fall det ska opereras in ett nytt rör.


(Bilden är lånad från internet)

Mamma hade lagat mat när jag kom hem och vi tog oss ett glas vin och kollat Så ska det låta och nu är det slutet på Robyn. Mormor ska sova inne hos Elias o han ska sova på en madrass på golvet, eller ska o ska, han gick upp självmant och satte sig på madrassen och läste böcker tills han somnade. Det va visst mysigt ....

Inga kommentarer: