2011-04-27

Påsk

Jag har försummat bloggen i helgen. Men kan man göra annat när det är ett sådan underbart väder. Vi har haft både hemma fix och bortåkning.
Det började med att Anders o Jon åkte o grävde upp en syrenhäck som vi skulle gräva ner i helgen. Och det har vi oxå gjort. Men innan det så tog vi oss en tur till pappa o Ellinore. Det va precis lika fint väder i Bergkvara som här hemma. Bara något lite kallare i vinden. Pappa bjöd på god mat och vi pratade en hel del. Dagen därpå lekte Alicia med en dagiskompis som hade köpt stuga bara en lite bit från där pappa bor. Henne sprang vi på när vi körde förbi EvaLena o Tom:s stuga. Det va ju jätterologt. Mendans dom lekte på så hämtade vi lite stenplattor och fixade med lite blommor o dyligt. Vi fick med oss en magnolia, en lilja, lite buskar o vitlöksgräslök hem. Nu är allt i joden och vi hoppas att det tar sig. Mamma komförbi på måndagen och vi gjorde fin i trädgården, klippte träd och buskar, planterade och gjorde fint.
tisdagen kom o det va dags att börja jobba. Pang sa det o jobbedagen va slut.Jag har det rätt bra på mitt jobb, trivs o jobbet är dessutom roligt.

(bilder från påskhelgen kommer)

1 kommentar:

Unknown sa...

Helt rätt gums, kram