2012-09-08

Hmm

Nu är Iza fri i kroppen från cortison o hon har blivit lite piggare i kroppen samtidigt som alla dåliga symtom har kommit tillbaka. Slutat äta, dricker o kissar DYGNET RUNT, luktar illa i munnen o halsen o hon är återigen full med skum i halsen. Hon har blivit maniskt slickig o humöret är inte riktigt på topp även om hon vill väl o så har hon börjat skaka igen.

Nu till något helt annat. Igår körde vi ner till stugan i Oberöd Iia bjöd på jättegod mat innan vi körde ut. Vi hade vår gamla Hemnes sängstomme o tre madrasser med oss ner som vi hade frågat om vi fick ställa där nere istället för o kasta det. O det gick bra. Man vill ju inte trampa Iia på tårna för det är ju hennes stjga även om vi får låna den mer eller mindre precis när vi vill.
Igårkväll mådde jag inte topp, trött huvudvärk o blåsor på tungan. Barnen har varit förskylda ett par dar nu o Anders mår inget vidare ikväll så just nu ligger vi alla i sängen. Alicia o Anders har somnat. Alicia är full med småsmå pluttar på kroppen o har ont i magen. Vi får se vad det utvecklas till.
Vi körde hem från stugan redan idag på fm för Elias skulle på kalas hos Theo o Alicia skulle på fotboll. O Alicias fotboll berättar jag mer om imorgon. För nu är det god natt för fam. Käll på Villanshöjd.


Inga kommentarer: