2008-05-25

Vilken dag

Först fick jag som sagt sovmorron o sen kom Anders o barnen hem och då åkte i till Evedal. Vi skulle träffa dykaren där kl 11. Han skulle hjälpa oss att byta kettingen på bojjen. Detta tog en timma ungfär.

Det blåste ganska bra vid sjön och rätt som det va så blåste Alicias mössa av och rakt ner i sjön. Oj oj oj vad tokigt. Jon försökte få upp den med en pinne, men det gick sådär så vi fick vänta på att den sakta med hjälp av vågorna kom i land lite länge bort. Bara den inte sjunker... Men det gick bra.
Efter detta äventyr köpte vi med oss en pizza och åkte ut en runda till farmor och Lasse. Lite mat o glass, lek och mata hönerna så hade vi fikaträff med Ninna, Hannes, Tinna o Lilja på Svenska Tantens café ute i Bergkvara. Åhhh vilket fik. Helt underbart. Lantlig miljö, hästar runt knuten. Barn som sprang till höger och vänster.

Vi sprang även på Seved och Lena där. Kul. Besöket slutade med att Alicia o Tinna köpte varsin polkagris-stång.

Därefter åkte vi hem till Ninni o Hannes och tittade på dom nya fölen.
Och GUD vad dom är söta. Jag får inte köpa Thule för Anders, =( Men fy vad söt han e då.
Medans vi står i hagen o kollar på fölen går tjejjerna in och när jag ska hämta Alicia för att åka hem så har dom spolat upp vatten i badkaret och ja vad gör man. Dom fick bada och så grillade vi lite korv o åt innan vi åkte hem. Väl hemma va kl 20.30. Oj vilken dag!!! Bättre än så här blir det inte!!




Inga kommentarer: