2010-07-04

Fest

Fredagen kom och C-J, Katti o Liam kom ner från Onsala. Mamma kom oxå ut på kvällen och vi käkade tacos och badade tunna. Det va riktigt skönt. Tyvärr glömde vi kameran denna kväll.

På lördagen så softade vi på förmiddagen. Fam Borgvall o Alicia åkte in till mormor i stan o jag o Anders va hemma med Elias. Vi började förbereda inför kvällen. Fixade ute, bakade tårtor o jag stack en snabb runda till Ikea för o köpa klappstolar. (Som vi så länge skullat köpa)

Kvällen kom o folket ramlade in. Vi satt ute hela kvällen o mös och umgicks o hade ett hur trevligt "gardenparty" som helst. Vi åt tårta o alla goda snittar som vi hade gjort o bålet blev hur gott som helst. Jag minglade runt som bara den o försökte prata med allt och alla. Det är så härligt och ha sina vänner o nära o kära runt sig. Oj vad jag mår bra av det=)

När dom flesta hade åkt hem gick vi in för knotten höll på o äta upp oss. Vi gjorde som vi brukar göra så PS2 o Wii åkte på och vi fick både skönsång och dansuppvisning med pompom:s.... Kvällen kunde inte vara bättre!!! Tack alla för fina presenter o blommor o gott dricka=)

1 kommentar:

Matilda sa...

Åh vad fin födelsedagsgrisen var!