2011-11-22

Jönköping

I lördags efter jobbet kom Ninni o hämtade upp mig o vi drog till Jönköping.
Vi har som många av er redan vet köpt en deal på eniro.se. Ett VIP-lyxrum med trerätters middag för 675 kr per person. Vid strax innan 18 va vi framme o checkade in o vi blev possitivt överraskade. Vilket rum!!!
 Vi möttes även av en glad överraskning så som i skumpa o fruktbricka o choklad.
Efter att ha avnjutit detta så gick vi ner i relaxen och tog oss ett välförtjänt bastubad.
Därefter gjorde vi oss i ordning o begav oss ner till Esters Kök där vår middag skulle serveras. Ja jösses vilken matupplevelse. Förrätten va gudomlig o när vi inte trodde det kunde bli bättre kom huvudrätten in.
Gott drack vi oxå... The goatfather
Efter maten drog vi oss upp till den nybyggda hotellbaren som hade glas från golv till tak o mycket snygg. Vi fick oss varsin kvällens drink o vi satt o småsnackade lite. Där träffade vi på Långa farbron o lilla Anna.  En pappa o hans dotter som va på spahelg ihop. Vi tog följe till Harrys som va knökafullt så vi gick vidare runt hörnan till något som hette Sliver. Väl inne va det värsta house/dance stället. Snyggt som fan va det o bra musik om man va på dancehumör. Efter en stund såg vi att det blandades rätt mycket folk o när vi tog oss en repa såg vi att det satt ihop med Harrys så vi gick in där istället och vips så va vi på världens bästa Harrys. Tänk om vi hade haft ett sånt ställe i Växjö... Gud vad skoj vi skulle ha där då.
 På vägen hem fick jag ett jättesug på mos med hamburgedressing o cola så det fick vi införskaffa innan vi kom hem till hotellet. Därefter va det god natt från två trötta mammor.
Morgonen bjöd på hotellfrukost utav dess like...
Och med bordsgrannar som dessa...

2 kommentarer:

Ninni sa...

Jösses, Dregen var mer hemmamysig i söndags morse...

Unknown sa...

Men vad roligt ni verkar ha haft, kul grej att göra.
Hopppas mammorna nöjt rejält och fick lite sovmorgon..