2009-05-01

Vilken underbar dag det har varit idag. Först min o barnens härliga promenad och sen vid halv 4 kom Carl-Oscar och Matilda och vi va ute i trädgården och mös o lekte. Alicia och Matilda hoppade på studsmattan så Alicias byxor ramlade ner och ett gapskratt spred sig i hela Marklanda. Samtidigt hjälpte Elias Carl-Oscar och tvätta bilen. Det ser ut som att han aldrig gjort något annat. HIHI!!




Efter en stund så dök mormor upp och den härliga eftermiddagen fortsatte. Alicia och mormor planterade morötter och vi andra tittade på. Efter en stunds lek så va vi tvungna o ta det lite lungt och vi softade i solen i våra nya solstolar som är såååååå sköna o sitta/ligga i. Det kommer nog att vara sommarens bärsta köp.


Och när man trodde att dagen va fulländad så dyker Camilla, Chrille, Calle o Clara upp lagom till fikat. Åhh vad jag älskar detta. Solen skiner och vi har människor som är oss nära runt omkring oss. Det kan inte bli bättre. Vi fikade och hade hur trevligt som helst. Och tiden den sprang iväg som den alltid gör när man har roligt.



Det ända tråkiga med dagen va att Chrille inte kände sig riktigt piggelin så dom tacka nej till att grilla lite. Chrille ville hem o krypa ner i bingen. Vi får grilla nästa gång istället. Så jag o Anders o Elias avslutade kvällen med pizza för Alicia följde med mormor hem o ska sova där inatt och imorron ska dom ha en tjejdag på stan. Lyllos dom.

Inga kommentarer: