2008-08-10

ÄNTLIGEN MÖHIPPA!!!!

Jag åkte hem till Anna-Lena vid 10. Därefter åkte vi till Hissingen. Där väntade vi in Katti.


Katti hade varit på bröllop på Björkö med övernattning så när hon va påväg till frukosten så kom det upp en okänd karl till henne o frågade om hon va Katti, Ja sa hon...,då får du fälja med mig. O så tog han med henne på en båttur. Väl iland så väntade det en motorcykel som körde Katti till oss. Oj oj oj vad glad hon va!!!!

Efter lite champange så va det dags för dagens första aktivitet, drejning.Hon fick dreja 2 st vinglas på fot. Dom är inte riktigt färdiga ännu men det ena komer att bli vitt o det ena svart. Fint!!!


Lite picknicklunch i Lisas systers trädgård med hur goda mackor som helst o givetvis dags för ombyte. Så här snygg blev hon.....

Därefter åkte vi till Billdal för lite stripteas arobic. Åhhh jösses vad vi rullade på höfterna o ormade o kromade framför varsin stol. Pussycat Dolls, släng er i väggen!!!!


Efter dansen åkte vi in till Göteborg och gick på spa. 1,5 timmes bubbelpool, åhhh så skönt. Katti fick även en ansiktsbehandling av sina kusiner som inte kunde medverka på möhippan.

Sen åkte vi hem till Anna-Lena och gjorde oss iordning, lagade tacos o kladdkaka. Vi pratade strunt o kärlek hela kvällen. Sen avslutades kvällen ute på stan. Jösses vilken heldag.

Här är hela möhippegänget

Lisa, Veronica, Anna-Lena, Rosa
Katti o Johanna.

Inga kommentarer: