2008-08-13

Onsdag

Lämnade Alicia vid 9 o körde direkt till BP. Fortsatte o fixa o trixa lite inför den kommande städningen. Jösses vad det är mycket att fixa till. Men det ska bli ordning på torpet, det vill jag lova.
Funderar på att införa en ny pärm/bok. En laga bok. Där man skriver in vilken vagn det är ägarens namn o felet. Vad som ska beställas o vad som är beställt. Ge ärendet ett nr o märka upp vagnen med samma nummer. Där ska oxå skrivas upp om vi har lånat ut en vagn. Ja typ så- Ska fnula lite på det. För som det är nu så vet vi andra INGENTING om vagnar som ska lagas så om vi e själva o nån ringer så står vi som frågetecken. Inte bra.

Ska på simmöte ikväll, ska väl ärligt säga att jag inte är så på med babysimmet just nu. Nu vet ju jag att det kommer att bli lite ändringar inom organisationen så det kanske blir bra igen. För just nu är det asdåligt!!!!!!
Anders har satt sig i bilen för att köra till Borås. Han har hittat en byggnadsställning på Blocket där som han ska köpa. Trevlig resa o kör försiktigt. Mormor kommer hit i em o e barnvakt.

Inga kommentarer: