2008-08-19

Virus varning

Jag har fått nån jävla virusskit i min dator. Inget farligt ha Anders sagt me det är såsatans jobbigt för det plingar till hela tiden att antivirus 2008 XP vill börja jobba. jag har valt att inte köpa det utan kör på gratisprogram. Fick nu ett meddelane av Anders som har hittat info o det är detta jävla Antivirus 2008 XP som boven!!!!


Antivirus XP 2008 (eller AntivirusXP2008) är ett falskt antivirus program. Användare kan få Antivirus XP 2008 infektionen från en Trojansk häst, malware eller så kan det komma in i datorn genom missar i säkerhets inställningarna. När väl Antivirus XP 2008 är installerat så kommer det att börja visa påhittade scan resultat, falska säkerhets varningar med påståendet att användarens privata information är i farozonen och det kommer att försöka att övertyga dig som användare till att köpa den "fullt" licenserade versionen av Antivirus XP 2008 program. Antivirus XP 2008 kan även orsaka instabilitet och systemets prestanda kan försämras. Antivirus XP 2008 borde inte litas på och det rekommenderas att det blir raderat så fort som du bara kan från datorns system!

Här är länken till ett program som tar bort detta virus:
http://www.pcthreat.com/parasitebyid-6952en.html

Nu ska jag köra detta program o hoppas att det hjälper. Andra som har fått detta o kört programmet har blivit av med skiten. Nu håller vi tummarna.

Inga kommentarer: