2008-07-26

Semester

Ja jösses, här bröt jag mitt löfte på en gång.... Fast inte med vilje. Jag hade som plan att mobilblogga. Men det strejkade. Täckning va 0 på Öland.
Japp, vi har varit på Öland sen i Onsdags. Strax efter 10 mötte vi Stefan o Sofie o barnen utanför Ölands djurpark. Vi kollade på alla djuren o klappade getter o får. Åkte karuseller så vi va alldeles yra. Mer mer mer skrek Alicia. Hon e ju tokig. Sen därefter gick vi till badet o badade. Iår va det inte iskallt i vattnet som det va förra året. Till och med Elias badade lite.



Vi hade hyrt en stuga för obestämd tid, men minst 2 nätter men stannade 3 o åkte hem idag lördag. En underbar liten stuga i Röhälla. Detta ligger mellan Saxnäs o Glömming. Ca 8 km norr om bron. Ett sovrum toa med tvättmaskin o dusch, kök o allrum. 1000 kr för 4 dagar 0 3nätter.Billigt!!!!

Och med tanke på att vi va på djurparken o sen badade i Lökenäs varje dag som ligger 2 km bort så va det perfekt. Camilla o Fredrik har även sin stuga i Lökenäs. Så Loke o Alicia har lekt varje dag. Vi var på en superbadplats där. Halva gräs med ett stort träd som gav härlig skugga för dom små barnen o sandstrand o långgrunt för dom större barnen.Där var vi hela torsdagen, o en stund på fredagen. Men det blåste så så vi packade i oss i bilen o åke till IKEA istället. Hittade lite smått o gott. Idag lördag så har vi varit på den andra stranden i Lökenäs o där va det packat med folk o lite sämre ställe. Inget gräs för dom små o stenig botten. Trist men det fick gå. Jon Sara o Albin kom över till Öland idag o hälsade på Peter. Malin o Ellen så vi hängde med dom tills vi styrde kosan hem. Jag måste säga att Sara va en trevlig tjej. Första gången jag träffade henne men hon va jordnära. Kul=).

PS. Killen i dom oranga shortsen är Henrik Shyffert......bara så ni vet.....DS.

Nähe nu ska vi sova o imorron styrs REM:en mot Onsala ett par dagar. Ska försöka mobilblogga där.

Inga kommentarer: