2010-06-07

Helgen

Vi började helgen tidig fredag. Vi åkte till Äskaryd o hem till Veronika o hälsade på lilla Enya. Hon va så söt och sprang runt o hoppade. Efter en liten stund började hon leka med barnen och dom sprang runt och skrattade. Det va mysigt.
Efter besöket åkte vi vidare mot Onsala och Carl-Johan, Katti o Liam. När vi kom fram åt vi en liten macka innan det va dags att gå ner till fotbollsplanen och kolla på fotboll. SPelet va i full gång när vi kom fram och efter en stund häder det återigen en olycka. En av killarna i Onsala skadade sig i knät av någon anledning o ambulansen fick komma och hämta honom. Efter en tund in i spelet blev domaren överhettad. Han började dömma helt galet och vissla i pipan o styra och ställa. Dom gula korten haglade och bortalagets tränare va nära att åka upp på läktaren. Carl-Johan åkte ut för att han gjorde som han sa, ja det va helt galet!!!!
Efter matchen gick vi hem o lagade tacos. Mums så gott det är!!! Elias o Liam mös under babygymmet medans vi lagade mat.
Kvällen blev sen för oss alla och efter en god natts sömn vaknade vi och jag mös med alla barnen en stund innan jag steg upp.
Efter frukosten åkte Carl-Johan o Anders o Linus (en kompis till C-J) ut till deras nya hus och började bygga på ett förråd. Jag o Katti o alla barnen slöt upp lite senare. Dom byggde i 1½ dag och det blev sååååå fint.
Medans grabbarna slet på förrådet va vi vid havet och badade och hade det mysigt. Solen sken och det va riktigt skönt ute. Elias badade bara tårna men Alicia va i som vanligt och efter badet så fiskade hon krabbor.

Efter en härlig helg fick vi vända bilen mot Marklanda igen. Vi körde och hämtade upp Enya påvägen hem och det känns så rätt. Vi kom hem landade i 5 minuter och så bar det av till Marklanda gård och Gustavs student fest. Det va mycket folk och god mat. Smörgåstårta o jättegod tårta på det. Tack Gustav för att vi fick komma. Gjorde en första miljöträning med Enya med hjälp av Ninni. Det ska bli skoj o se hur detta utvecklas.


2 kommentarer:

Ninni sa...

Såååå söt hon är lilla stumpan!

Anonym sa...

ajjjaaaa, gud så fubbigt! Vill också ha! Kommer upp i helgen, hoppas vi hinner ses! Massa kramar! /Matilda