2011-06-16

Hes

Började känna av halsen igår. Idag har jag låtit som en 15-åring. Men det har bara och bita ihop.
Innan jobbet idag bara några minuter innan vi skulle åka till jobbet slog Elias sig. Alicia kommer springandes och sa att Elias har slagit i huvudet. Han kommer vankandes och har skalperat sig lite i huvudet. Tussar med hår o hud låg ovanpå. Så det blev till att åka till dagis med Alicia och till akuten med Elias. Eftersom jag skulle så fick Anders komma och ta över. Efter en undersökning så fick dom åka hem med övervakning av Elias det kommande dygnet.

Vad hände då? Jo, dom skulle gunga på den nya gungan. Dom snurrade upp den högt och Alicia kom på den briljanta iden om att ta en träpall och ställa jämte så dom kunde komma upp på gungan när den va upp snurrad. Elias hade legat i gungan med huvudet utanför när gungan började snurra upp sig och pang, där stod träpallen. Usch usch. Men i eftermiddag har han varit ute och lekt lite så det är ingen större fara med honom.


Idag kom Lindh hem så jag, Ninni o Emelie skulle ut och rida en tur men det blev inte så. Lilla Lindh kändes varm på hovarna så det kommer och bli stallvila ett par dagar tills det lägger sig.

Inga kommentarer: