2010-08-04

Viken & Onsala

I måndags åkte vi ner till mamma som har hyrt en stuga i Viken. En fin liten stuga på 1 rum o sovalkov. Allt är så lungt o fridfullt i Viken och man känner tystnaden hägra. Vi badade i havet o va ute och gick och tittade på alla fina hus och alla flashiga båtar.

På tisdagen åkte vi in till Helsingborg och gick på Tropikariet. Vi tittade på alla möjliga djur. Hajar, ödlor, ormar, fladdermöss, skorpioner o lemurer. Ja det fanns så många olika djur. Dom hade oxå klappa en ormstund så det gjorde vi oxå.

När vi va färdiga åkte vi hem till Viken fikade o packade in i bilen o for mot Onsala. Strax utanför Falkenberg fick vi vända o möta upp mamma i Halmstad, för hon hade glömt sin plånbok i våran bil. Så medans vi väntade på henne gick vi en runda inne på Biltema. Gissa vem som va lycklig...., rätt gissat!! Anders!!

Idag har vi varit på Freepoart och jag har handlat många fina klänningar. Hela 5 stycken o alla är sååå galafina o jag är helnöjd. Sen har vi varit vid havet o Alicia har provat sitt cyklop o Anders är nere nu o ska vindsurfa. C-J o jag tar det lungt o röjjer lite gräs,Katti är ute o springer, Alicia käkar glass o lillkillarna sover som två ssmå stockar. Elias har gråtit nu på eftermiddagen över att han har ont i sin mage. Få se vad det leder till.

Inga kommentarer: