2010-09-23

Catch up

Har inte varit här inne på ett par dagar. Har haft fullt upp så jag har inte hunnit. I måndags fyllde ju våran lilla potta 5 år. Vi hade tagit ledigt från dagis så vi kunde mysa hemma. Vi började dagen med skönsång o frukost på sängen.
Hon fick en Barbiedocka (fusk Barbie), en ljudbok o en prinsessryggsäck av oss. Precis vad hon hade önskat sig sa hon...haha!!

Kl. 10.30 skulle vi vara hos örondoktorn med Elias o göra en kontroll. På höger öra plockande han ut röret för det hade lossnat och det så fint ut. Så nu har han bara rör på vänster öra. I nuläget avvaktar vi ny insättning på höger o ser om det har vuxit bort. När vi va färdiga med hörseltest o allt så kom vi ut i väntrummet o där va Carl-Johan o Liam. Oj vad överraskad Alicia blev. O Liam hade blivit så stor. Vi åkte o handlade inför kalaset på kvällen o bara umgicks.

Vid 17-tiden ramlade folket in. Vi hade bjudit in familjerna + våran extrafamilj här i Marklanda, Fredrik o familjen Lindsten. Vi åt god kladdkaka med jordgubbar på o lite kakor. Pratade skit o hade skoj.


Lite senare på kvällen kunde hon inte hålla sig så hon o C-J började mecka lite med presenten hon hade fått av dom, C-O & Matilda o mormor. Ett riktigt mikroskåp. Ska man bli foskare så ska man ju börja i tid...


På tisdagen umgicks vi med mormor o C-J o Liam. Vi va o kollade in C-O:s nya studio o så åkte vi ut till Braås o kollade på mammas nya lgh. Tiden o dagen gick så fort o vips va det dags för Onsalafolket att åka hem.

Sötnos

1 kommentar:

Unknown sa...

Jäsiken vilka fina tårtor.
Det såg riktigt smarriga..mums.
Klart man ska börja tidigt, kanske blir en liten professor och forskare av Alicia!!

Åh vad stor Liam blitt, så himla söt.
Hoppas ni hade en toppen dag...ja det snöar här uppe.
Helt sjukt, ni får njuta av höst vädret nere i södern.
Men i vinter vill jag att ni kommer upp...jag har ju en EGEN skoter..bara palla sig hit
kram