2009-08-15

Alvesta marknad

Idag blev vi väckta tidigt. Så vi beslutade oss för att ta en promenad innan frukost. Så kl 7.30 va vi ute. Vi gick stora Rockartorpsrundan. Det va härligt för solen lyste o värmde gott och det kändes som att det skulle bli en fin dag.

Efter lite utbrott o en tjej som somnade av utmattning kl 10. så åkte vi till Alvesta marknad. Vi träffade lite känningar och sprang på farmor o Lasse. Dom bjöd barnen på karuseller och köpte lite leksaker till dom. Jag fyndade en senapsfärgad Villervallakjol till Alicia för 50 kr, o så köpte vi badpuffar o en repstege. Givetvis slank det ner lite karameller oxå.

Alicia o Elias åkte en karusell, små koppar som åkte runt runt, tanten som körde frågade om hon fick sätta snurr på dom o Anders sa jag så hon snurrade deras kopp oxå. Efter en stund blev Elias åksjuk så han kunde inte fästa blicken och tyckte det va jätte obehagligt. Hu vilken rolig min han fick. Så vi stoppade det extra snurret så fick dom bara åka runt runt i den stora cirklen istället. (Kort kommer senare.)
Nu ska vi softa framför en DVD, för barnen lämnades av i Elofstorp o vi ska gå på fest ikväll, eller två fester. Först e det Sanna som har 30-årskalas o dit går vi båda två. Sen efter en stuns så pyser jag till Stina o festar vidare där o Anders stannar kvar. Sen ska vi sova i lgh i stan så vi ses väl där frammåt natten.

Inga kommentarer: