2009-08-02

Idag har vi varit och köpt resten av panelen till den gamla sommarverandan. Hälften är målat nu så fort vi får en liten stund över efter våran Ölandstripp så ska det upp. Ja jösses vad fint vårat hus blir...=)
Efter panelinköpet va det så fint väder så vi drog ut med båten och tog några skär var. Efter mycket om och men så va det så skönt. Lite kallt i vattnet till en början men det gick snabbt över. Jag fattar inte detta men jag hade aldrig hoppat i sjön sådär för o ta ett dopp men när det gäller brädan så plupp..så är Rosa i. Hmm...

Vi sprang på Johan o Marie på Evedal, o jösses vad gravid hon va... Hon va beräknad till idag men än så kände hon ingenting. Så nu får vi hålla utkik i SMP framöver. Webbisar har ju "flyttat" dit.

Mendans vi packade och förberedde för kvällens grille med Crille o Camilla så började Elias kräkas. Han kräktes 4 gånger inom 25 minuter och det va inte lite heller.... Så vi ringde familjen i Alvesta o vi ställde in. Nu är kl 20.30 o han har fått behålla ½ flaska välling o saften han drack. Så det ser ljust ut igen. Vi åker imorron OM inga kräkningar kommer under natten.
Allt är mer eller mindre färdigpackat. Det är bara Ander kläder kvar som ska ner i väskan o sen är det toagrejjerna o sen lite kyl. Men det kan man ju inte packa ner förrens imorron ändå.

1 kommentar:

Unknown sa...

Brrr säger jag bara, men det är nog som du säger. För det kanske man inte känner ngn kyla för att man tycker det är skoj.
?? Var husägarnas syster som var på besök..
Hoppas Elias blir beskonad från mer kräkningar o att ni får er Ölands tripp