2009-11-16

Operation

I morse när vi skulle gå upp så hade pelletsen tagit slut så vi hade inget varmvatten. Varför just idag....Åhhh Så jag ringde till mormor så Jag o Elias fick komma till henne på morgonen och duscha. Elias skulle ju vara helt ren inför operationen. Väl där kl 09.00 så fick vi sitta i väntrummet untan leksaker till kl va 10.15. Dom hade haft mycket sa dom....o leksakerna ville dom inte sätta ut för dom hade blivit av med så mycket leksaker, folk hade stulit så många leksaker... Vem fasen stjäl leksaker från ett lassarett???? Jag blev helt förvånad. Men efter mycket om och men så fick Elias sig en lite hutt och han blev trött och vimsig. Vi fick följa med in på OP-rummet o vara med tills han sov. Jag va tvungen o springa på toa och då satt Sofie o Stefan på uppvaket med Ella som oxå fått rör idag. Efter 15 minuter så kom dom o hämtade oss o Elias va klar. Han sov inte så länge utan vaknade upp o jätteorolig. Han hade liksom inte vaknat men va ändå vaken så han fick lite medicin så han somnade om en stund till.
Kl 13 hade han vaknat så pass att han både druckit saft o ätit en glass så vi fick åka hem.

Doktorn sa att han hade väldigt mycket grumlig vätska bakom båda öronen o vätskan ska inte vara grumlig så det betydde att han hade baciller i vätskan. Vi ska droppa med örondroppar två gånger om dagen tom torsdag så att bacillerna försvinner.

När vi kom hem så har vi legat i sängen fram till nu kl. 16 då va han så pass pigg o inte vilnglig att vi kunde gå upp. Så fort han har försökt o gå så har han ramlat omkull. Lite småcharmigt trots allt.

Inga kommentarer: