2009-11-15

Veckoslut

Idag är det söndag och vi har haft en härlig dag. Vi låg o myste i sängen länge och tittade på Disnydags. Skönt nu när barnen blivit så stora så att ma inte behlöver stiga upp direkt utan vi kan alla ligga kvar o mysa. Efter frukost vill Alicia åka o hälsa på farmor o Lasse. Två av Lasses barn o deras familjer va nere o hälsade på o det va riktgt roligt o träffa dom igen. Det va ett tag sen sist. Moa hade hunnit med och bli 7 månader. Vi körde runt stan hem och köpte lite grejjer inför kommande julklappar. Barnen somnade som små grisar i bilen.

Nu e vi hemma igen och softar i soffa, eller jag softar i soffan, Anders flyger flygplan med barnen. Han e helt slut just nu.... Hehehe.

Om en stund kommer C-O o Matilda. Dom kommer förbi o säger hej då för Matilda åker till Afrika idag. Hon ska vara där en månad i studiesyfte. Jag är så glad för hennes skull. Tänk att få åka till ett annat land så länge och verkligen få uppleva något annorlunda. Jag önskar henne en underbar resa o att hon kommer hem full med sol o energi.

Igår hände INGENTING. Jag jobbade 07.00-21.30.........

Inga kommentarer: