2009-12-22

22 december

Igår va jag o barnen hemma hos Camilla, Loke o Nike o lekte. Det va riktigt roligt o komma ut lite o träffa människor. Vi pratade o pratade o barnen lekte. Det va ganska kallt, -11 grader så det va inte riktigt läge o gå ut o leka. Våra barn är ju inte vana vid den kylan.

På kvällen skulle Anders o Elias klippa sig så mormor skulle komma, men innan hon kom fick jag åka till Jourlälarcentralen med Elias. Han va svullen om sin lilla snopp o va öm o röd. Dom bokade en läkartid tills idag vid 10 till specialistläkargruppen (vilket jag inte fattade men men dom gör ju som dom vill) Så vi va där idag o lämnade urinprov o lite koll igen o han fick lite medicin. Jon kom oxå ut en snabb runda igårkväll och lämnade "lite" lussebullar. Tusen Tusen tack Jon. O goda är dom...)

Men ang klippningen så är båda pojkarna + C-O klippta o fina. C-O va med ut för han skulle låna min bil och hämta hem Matilda från flyget i Kalmar idag. Så nu har det gått 5 veckor...Jösses vad tiden går fort.

Därefter hade vi en jätterolig stund.....vi åkte o handlade på MAXI, Alicia ville vara på leket så det fick hon så då va det bara huliganen Elias kvar. Men det gick väldigt smidigt måste jag säga o vi glömde inte nått. Så nu behöver vi inte uppsöka en affär förrens efter jul.
Sen kl 13 åkte Anders o barnen på lite "ärenden" o jag gick för att träffa min psykolog för första gången. Det va riktigt skönt o få prata med henne, men en timme går ju ganska fort så vi kom inte så långt så vi ska träffas igen snart. Det känns oxå jätteskönt.

Efter det hyrde vi film, en ny Wallander o Inglourius Basted (hur man nu stavar det) o Ice Age3.
Därefter styrde vi kosan mot Alvesta och hämtade ägg och fick en jättefin julgrupp av Viviann. Tack så jättemycket för den. Den va underbar. Nu har vi käkat pizza och kollat på julkalendern. Fasen det börjar ju bli riktigt spännande.....

Inga kommentarer: