2009-12-08

Det gick som det gick

Igår va jag på två "möten" Det första va på Kommunhälsan där jag fick pratat med en jättevänlig tjej som heter Lena. Jag grät o lipad och hon lyssnade och tog in. På kvällen va jag på Specialistläkargruppen och träffade Sjuksköterskan Sofia o läkaren Mats. Dom tog väl hand om mig och lyssnade och jag återigen grät och berättade. Det slutade i en sjukskrivning i 4 veckor (till och börja med beroende på om jag behöver mer tid eller inte) och lite medicin. Jag är totalt utarbetad och kroppen är helt slut. Jag är utmattade o har fått en utmattningsdeprisson.
Jag tycker att det är konstigt att jag råkar ut för detta för jag har alltid sett mig själv som en stark tjej som alltid har brytt mig om alla andra. Typ att jag klarar att bära på alla tyngder som finns. Men jag har nu fått lära mig den hårda vägen att jag va inte oövervinerlig. Här va min gräns nådd. Vad det grundar sig på ska jag ta reda på med hjälp av samtal. Jag har ännu inte fått min första samtalstid ännu men den är på G.

Detta är i stora drag vad som har hänt mig och varför jag inte orkat blogga som jag brukar göra och det kanske kommer att bli lite sporadiskt i början tills jag är på fötterna igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

fina fina fina fina underbara du! älskar dig storasyster! Du har alltid varit som en förebild för mig, har alltid tyckt att de du sagt vatt så bra och det som du gjort har vatt så ballt! de tycker jag fortfarande! Du kommer alltid att var den balla storasystern! va rädd om dig och ta hand om dig! tusen stora kramar och en miljon pussar till min favorit Rosa! (även om du hängde upp snuskiga bilder på mitt rum) :)

Rosa sa...

Söta du.... Jag älskar dig med....

La Madre Que Los Pario. sa...

Kram.
Sköt om dig!!!
Love Flory