2009-03-30

Jag har som sagt jobbat i helgen. Det gick riktigt bra. I lördags va det ju earth hou. På bion så släkte vi all ute och skyltbelysning. Känns bra att man kan hjälpa till även om det är det lilla. Vad gjorde ni för att hjälpa till? Hemma så la Anders barnen vid 20-tiden o när han kom ner släkte han alla lamporna men inte TV:n o somnade till Robinsson. Sov gott i soffan när jag kom hem vid 23. =)
I söndags va vi i Hörby och firade Anders mormor Ester som fyllde 90 år. Det va ett stort kalas och det va roligt att träffa alla. Det bjöds på härlig exotisk planka med massa gott på och god tårta, cigarrer (en kaka som Ester brukade baka förr som Jon bakat denna gången) o vetelängd.




Vi var där hela dagen och alla pratade och umgicks. Barnen sprang runt och lekte och de gamle satt och mindes hur det va förr. Precis som det ska vara. Man va ju lite off hela dagen i tiden då man snopet blev av med en timme på morgonen. Vi hade planerat att köra vid 10. Glömt ställa fram kl innan vi gick o la oss o rätt som det va så va hon strax innan 11.

Idag måndag så har jag jobbat på BP. Fick halvmycket gjort. Men det känns ok. Anders åker till Arvika om en stund o ska vara på möte där hela dagen imorron och sen åker han ner till Karlstad på kvällen sover där och ska ha ett möte där på onsdag. Så jag och barnen blir ensamma i två nätter. Jag få se om jag sover själv eller om Alicia sover inne hos mig...hmm??

Men idag säger vi ju GRATTIS till min mamma som fyller år. Hon blir hela 35 år (tror jag det va). Vi ringde och sjöng för henne innan o hon blev så glad. Vi ska dit på kalas på söndag.

1 kommentar:

alex sa...

Ohh vilken ung och vacker mamma du har, hälsa födelsedags barnet från mig.
Låter som ni haft en bra helg..