2010-05-20

Anders

Idag följde jag med Anders till Specialistläkargruppen. Han har ont i sin handled efter en vurpa från innebandyn i tisdags. Skickades vidare till röntgen. Efter en tids väntan så fick han svar. Inget brutet. O det va skönt. Han har "bara" en kraftig stukning så nu ska han käka Ipren i 14 dagar. Efter sjukhusbesöket med Anders så gick jag ner till stan och åt lunch med Pilla. Det blev som vanligt Spice and Rice. Dom har ju så god mat.

Jag tycker timmarna segar sig fram. Tycker att det är trist och tråkigt. Hon är extremt saknad. Inga förmiddagsrundor, inga kvällsrundor, inga nattrundor, inget mys i sängen, inget gos i soffan, inget spår o inget bus. Det är bara jobbigt! Elias kom för en stund sen och undrade va Sunna va. O efter att jag återigen försökt förklara för honom att hon är borta så tycket han att vi skulle ha en annan Sunna..... Älskade lille Elias.

1 kommentar:

Unknown sa...

Vilken tur att det inte var brutet något..
Barn är oskuldsfulla han ser att du är ledsen och ser ju att det är pga av Sunna, så en annan Sunna skulle givetvis göra mamma glad igen.
Puss till finaste Elias