2010-05-01

Valborg & 1 maj

Vi hade bjudit hem ett gäng kompisar på grille. Johan med Jacob o Axel, Stina o Mattias med Didde o Mike o Jessica med Ida-Li o Alexander. Vi snacka skit drack gott o åt gott. För våran del va det grillpremiären. Jösses vad gott det va. Vi hade gjort hemmagjord potatissallad o en sallad med MYCKET feta ost i. Mums så gott det va. Efter maten åkte godiset fram och vi satte på en film åt barnen, oj så tyst det blev en stund. Sen kickade sockret in och dom sprang ut o in hela kvällen. Härligt!! Vi vuxna passade på att spela MIG på Iphonen...haha rolig telefon det där. Jag kommer inte ihåg vilka det va som vann, tror inte att jag va i det vinnande laget iallafall...haha!!

Här är ett litet collage från kvällen:
Johan med barn sov över här helt bara sådär... Sånt tycker jag är såååå roligt. Spontant och oplanerat. Efter frukosten så gick Alicia hut med Sunna. Efter en stund kom hon tillbaka själv. Hon hade trillat och då stack Sunna. Vi letade o letade. Gick tillbaka för Johan behövde åka hem o hämta Ebba. Så jag körde ungarna till Ninni o jag o Anders fortsatte och leta. Anders gick förbi kyrkans gamla område som några polacker jobbar på o renoverar. Dom med lite tolkhjälp från grannen sa att det hade varit en man med en lite vit hund o frågat om det va deras hund. O daom sa ju givetvis nej o då körde mannen iväg igen. Jaha...tänkte vi då.... Då behöver vi ju inte knata runt i skogen när hon inte är där. Eftersom hon rymde med koppel o allt så kunde hon ju sitta fast någonstans. Vi ringde polisen och frågade vad man skulle göra o berättade vad som hänt. Hon är här svarade polisen då....Åhh så skönt.... SÅ det va ju bara o dra in till stan och hämta fången!!

Därefter åkte vi till Hannes o Ninni för o hämta barnen, då hade dom precis satt sig för o äta, o vips så blev vi bjudna på lunch. Tusen tusen tack för det.

1 kommentar:

Ninni sa...

Det var ju tur att det löste sig!

Mamma och pappa ska nog hålla i kopplet tills Alicia är lite starkare.