2010-05-30

Cykelfest

Igår hade vi cykelfest i Bergundaområdet. Vi träffades vid 16.30 o vi tillsammans med Lars o Marie (våra grannar) bjöd vi på välkomstdrink. Därefter fick vi våra kuvert med en destination för förrätt. Vi hamnade hemma hos Adde o Lotta o fick en jättegod förrät som bestod av ett spett med grilladkyckling o en toast med getost. Dom bjöd även på friterade lökringar. Ojojoj så gott det va. Efter en stund så fick vi ett nytt kuvert som talade om för oss vart vi skulle på middag. Det åt vi hemma hos Jonas och Cecilia och dom bjöd på pasta och stekt kött med en jättegod ost och kantarellsås. Efter ytterligar en stund så fick vi nya kuvert som talade om vart vi skulle för att avmjuta efterrätten. Just nu så kommer jag inte ihåg vad dom hette för namnbanken va full vid detta laget (men jag återkommer med det). För det va ju så att vi va 6-8 par på varje ställe. Efterrätten bestod av en god yogurt med bär på toppen. OCh efter mycket skratt så öppnades det sista kuvertet som berättade vart vi skulle ha festen. Och den hade vi på Bergkvara gård. Jättefint va det och vi dansade och hade skoj. Tyvärr så har jag någonstans under kvällens gång fått i mig laktos så magen svullnade upp o började krampa så efter ett tag så cyklade vi hem. Men tack alla inblandade för en härlig o rolig kväll. Vi återkommer mer än gärna nästa år!!!!!!
20.50
Idag är det ju mors dag oxå. Jag fick fina presenter av min familj. En olivolja med toscanska örter och ett par coola jeans och ett linne från Stadium.
Vi bjöd hem mamma och Carl-Oscar på lite grillat. Vi grillade grillspett och gjorde crocketter i ugnen. Mums så gott det va!!!
Barnen är nu jättetrötta så Alicia har först ont i magen och sen gick det över o så fick hon ont i pannan och så gick det över o nu har hon ont i en tand. Den måste hon dra ut för hon har en pinne som går rakt igenom den.....
Godnatt allihopa o sov så gott......

1 kommentar:

Unknown sa...

Men vad kul det lät!!
Sydn bara på magen, men det kanske det var lite värt.
Fast magknip är inget kul