2008-10-15

Theo

Idag va jag o Elias på frukos hos Thilda o Theo. Jag hade köpt med mig frallor o kringlor från Munges o det blev en sån där härlig långfrukost med ägg o yoggi o frallor o te.....mums!!!

Han va sååå liten o så söt Theo o man har ju lätt glömt bort att Elias varit så liten. Ja det va roligt att se dom. Theo kom när vi va nere på Kreta.

Sen börjar Elias bli sjuk. Han e hes o hostig. Hoppas det inte blir något mer av det. Alicia har gjort en massa rolig saker denna veckan. Igår va hon o kompisarna på Blåsippan på utflyckt. Dom åkte buss till Teleborgsslott o läste saga om en prinsessa o idag har hon o dom andra 3-åringarna varit på bio o sett Alfons o Milla. O det va lite spännande tyckte hon.

Anders har igår medans jag va o jobbade isolerat o satt på vinpapp på gavlen vid vårt sovrum så nu klara väggen sig i vinter om vi inte hinner panela den. O så har fönstrena till vardagsrummet kommit o står i Rottne för avhämtning. Så fort dom är på plats e det klar att börja spackla o måla o tapetsera där inne. Känns kul. Då är vi nog klara till jul iallafall=)

Det va mycket som hände igår. Lekstugan kom på plats. C-O, Chrille, Chrilles kompis o Anders lyfte o roterade stugan igår så nu står den så fin där den ska. Fast Alicia tyckte det va bättre förr. Tack Martin för din insats på hemma plan.....=) Nu ska den bara målas om o snyggas till men det får vänta till våren.


I helgen kom även hallonen ner i jorden efter mycket grävande. Så här glest ser det ut i början.

Inga kommentarer: