2008-11-22

Det va en lika fin morgon idag. Jag åkte iväg o jobbade på BP till 14 sen när jag kom hem så va maten klar. Vi åt o bråkade som vanligt. Ja eller vi bråkade inte Alicia bråkade o lipade o tjurade omvartannat. Efter mycket om o men så åt hon upp och vi kunde komma ut på vår promenad. Vi gick långa rundan. Det va så där härligt kallt ute. Alldeles lagom. Alicia somnade som en gris i vagnen, men det tog längre tid för Elias men så tillslut så somnade han med. Vi mötte Margareta (en granne) o 3 hundar på vägen. Hon va så brun o fin o dom hade haft det bra i Egypten. Åhh man blir ju inte alls avis eller så. Jag vill oxå åka till solen igen. Men vi får vänta. Nu sak vi ju först till Onsala o det sak bli lika roligt det......

När vi kom hem så satte vi upp ljusnäten jag köpte härromdagen i den stora busken på framsidan o det blev jättefint. Tände oxå ett gravljus som står på trappan på framsidan. Så ser det lite mysigare ut här på Villanshöjd. Alicia däremot tyckte det va trist o kallt ute o mörkt, o när hon inte fick som hon ville, att alla skulle gå in på hennes order, så bröt hon ihop ute o skrek o kastade sig på marken o levde rövare. Någon som vill ha en tjej på 3 år i sina bästa dagar...???

Så idag har vi bestämt och kommit överrens om att hon ska lägga sig vid 19 o så får vi köra det ett par dagar o se om det blir bättre. Risken med detta är att hon vaknar tidigare på mornarna o då är det ju saksamma. Vi får helt enkelt se.
Mellan tjurighetsvarven så hann hon göra en snöängel, det va roligt tyckte hon. Elias lallade bara runt o sa åhh åhh åhh hela tiden.

Inga kommentarer: