2008-11-14

Fredagskväll

Det känns som om jag inte varit hemma nån fredagskväll på jättelänge. Jag har ju kört SF ganska mycket nu. Det är ju lite mer tryck på helgerna o det är ju då man lär sig. Det är lite nervöst fortfarande att stå inför en fullsatt Salong 1 som tar 222 personer o prata. Men det va iallafall riktigt skönt och vara hemma denna kväll. Vi har tagit det lungt och käkat pizza o slappat framför TV:n. För oss människor som inte patajjar så mycket på helgerna så är ju utbudet på TV:n inte så stort så idag kollade vi på Idol. Jösses vad dom hade blivit duktiga på att sjunga sen jag såg det sist. Men visst övning ger ju färdighet.

Barnen va uppe lite längre idag o dom har lekt och busat tillsammans. Alicia har varit på ett bra humör. Jag ringde och pratade med Jessica på dagis om Alicia idag och hörde om det hade hänt något särskillt på dagis den senaste tiden. För Alicia har komit hem 3 gånger på 2 veckor och varit nerkissad. Och det känns ju inte bra. Men då sa Jessica att det va hur vanligt som helst o framförallt att det är supervanligt under denna trotsperioden som Alicia är inne i nu. Det är det o maten som dom kan styra. Men samtidigt så trodde Jessica att Alicia är så upptagen med att leka och ha hur kul som helst så hon glömmer bort o gå på toa o när hon känner det så är det för sent. Hon förklarade att Alicia är väldigt intensiv och vill gärna pärla, måla och dega samtidigt så att hon inte missar nått roligtunder tiden hon är där. Hon är för rolig alltså.... Dom har byggt ett slott på temat och härromdagen skulle dom måla det och då va Alicia den som började först och avslutade sist så hon hann måla på ett torn, en vägg o insidan. Jag bara asflabbade när jag hörde detta. Det e vår dotter det.... Hon ska vara med precis överallt o ta för sig.

Härrom dagen skulle hon inte klä av sig ytterkläderna själv utan påstod att hon inte kunde. Men fröknarna sa till henne att hon fick sitta där tills hon hade klätt av sig o då kunde hon komma in. Så Alicia satt i hallen o efter en stund kom det en pappa och skulle hämta sitt barn och då frågade Alicia honom glatt om han kunde hjälpa henne och klä av sig. Javisst hade pappan svarat och hjälpt henne och därefter skuttade Alicia in superglad över att ha sluppit göra jobbet själv. Är hon smart eller lat???? Eller kanske både och.

Inga kommentarer: