2009-04-27

Igår hade Alicia fortfarande feber. 39 grade så det gick neråt iallafall. La dom båda en stund på dagen o Elias sov i 1½ timme och Alicia i 2. Skönt för dom båda.

Sen på eftermiddagen så åkte vi till Anders i skogen o hälsade på. Dom va på G att sluta för dagen så vi väntade in honom. Jag va nyfiken på vart vägen ledde. Om den ledde till sjön eller vart. Vi körde och körde. ochd et va riktigt roligt. På ett ställe känndes det som om att det hade legat ett hus för jättelängesen. En liten damm fanns det och det va grönt och fint. Förutom det som vildsvinen hade bökat upp. Vi vände och körde vidare. Tillslut kom vi fram till en gård. Ladan så lite sliten ut men huset va jättefint. Känndes som om någon bodde där, men ändå inte. Kanske en sommarstuga som är väldigt fin iordning. Vi fortsatte längs sjön o det va sån fin natur. kändes som om man va lite ner mot Österlen faktiskt. Känndes inte som smålands mörka skog. En grind som vi öppnade o körde igenom o fortsatte. Kom fram till ytterligare ett hus o det såg ut som en sommarstuga, men det låg helt underbart. Gud vilken idyll. Det komiska va att huset hade stängsel runt sin tomt och så kollade vi bortåt lite o då gick kossorna "lösa". Eller ja vi körde ju i en JÄTTESTOR hage o grinden vi körde igenom va ingången tillhagen. Så underbart. Hit ska jag cykla någon dag och bara njuta av skogen naturen och vattnet.

Efter det så körde vi till vårt hemliga badställe och kollade läget. Det behövs göras lite vid det frö att man ska kunna vara där. Så Anders ringde Posse och frågade om det va ok om vi röjde upp lite för att kunna vara där. Och det va ok, men vi fick inte göra förmycket. Vi fick inte ta ner några träd eller nått. Men röja lite sly o så va ok. Till denna badplats kan vi cykla nämligen så vi behöver inte alltid köra bort till den stora badplatsen. Skönt!!!

Idag är jag hemma halva dagen med barnen och Anders ska vara hemma halva. Kändes som om en dag hemma till skulle sitta susen efter helgens feber. ELias hade en liten släng med 38.2 men inte mer. Anders skulle ringa dagis i morse och säga att vi inte kom. Så vid 9.30 ringde Jessica på Alicias dagis o undrade om vi kom. Då hade Anders inte ringt..... Vad ska man göra med män som har superdåligt minne???? Jag blir så trött. Jag sak hålla allt i huvudet själv. Det är ganska jobbigt faktiskt. Man ber om hjälp o han säger att det fixar jag men ändå så går man o har en konstig känsla i magen o så får man känslan bekräftad då blir man ju besviken. Ja ja. Det är ju bara att välja. be om hjälp o hoppas att det ordnar sig eller fixa allt själv.....Hmmm??!!

Inga kommentarer: