2008-12-27

Juldagen

Vi hade en skön sovmorgon till 8 ungefär.....;) Vi sov i samma rum allihopa och då är ddet svårt att sov ordentligt tycker alla känns det som. Vi är ju vana o ha varsit rum nuförtiden. Eller ja, Elias iallafall. Menn det blev en härlig morgon. Barnen lekte o frukost kom på bordet. Då vi skulle fara vidare så kom vi iväg vid 10.40 (för att vara exakt) och va framme kl 12.07 (för att återigen vara exakt) och då inkluderar det en trafikolycka som vi lyckades smita förbi innan vägen blev avspärade med 3 brandbilar och 2 befälsbilar, 2 abulanser och 1 polisbil. Vi mötte allihopa nämligen.... o det va 1 bil som kört av vägen och alla stod längs vägkanten och viftade förbi oss. Det hade redan stannat några hos dom.

Vi kom fram hela o VÄLDIGT kissinödiga. Maten va på G redan så kom nästan till ett dukat bord. O så va det dags att äta igen. Men det va lika gott idag med. Trots att man ätit det ett par timma tidigare till frukost. Vi umgicks åt och drack snapsar så allt tog slut, o jag tror nog att Katti va värst i år. Hon bet ju inte ens av.....Nu så....Hihihi!!!
Det mörkande och rätt som det va så knackade det på fönstret, vad va det sa Alica o sprang och kollade och då komer Tomten igen.... Hon bara skrek ut sin glädje för vi hade inte pratat så mycket oma tt Tomten skull komma idag med så hon visste inte det.... När Tomten kommer in så säger han nått o Alicia söt som hon är....Det låter som Carl-Oscar.... Hmmm Tomten, skärp till dig.... och det gjorde han.

På denna adress fanns det mer en 1 tomte, hur många kan ni räkna till?
(Rätt svar: 3 st)
Alicia fick en princessklänning som inte kunde vänta utan på med allt på en gång.

Vi hade fint besök oxå av Beuley, en superunderbar Goldenpojke på 1,5 år som bara va så underbar så man nästan kunde tänka sig att skaffa sig en hund. Men bara nästan. Elias va så rädd för honom i början så att han vågade inte vara själv på golvet. Han blev nämligen okullputtad av en mycket livlig svans precis när vi kom så det kan jag förstå. Men på slutet så va dom riktigt goa vänner.

Tack allihopa för alla fina juklappar som vi har fått av er.

Inga kommentarer: