2009-02-13

Då var första natten avklarad. Känns skönt och veta att man grejjar saker och ting. Man är ensam här från kl 21 på kvällen och sen hela morgonen. Det gäller att alla får sitt och sina mediciner i den turordningen dom är vana vid och att alla kommer i tid till sina taxibilar. Mycket att göra o ingen att skicka. =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det att bli upprörd över till skillnad mot det vi pratade om, det var hemskt, lite hår växer ut. Skulle aldrig skälla på mina barn, jag fostrar inte med fear-managment...
Jag skäller inte på mina barn utan vi pratar om saker och därför visar de tilltro.. så jag behöver inte vara orolig över vad som är sant, eftersom Tinna talar sanning, hon behöver inte vara orolig över att sanningen ska ge skäll.
Lägg fokus på viktigare saker än några hårstrå!

Anonym sa...

Det va hemskt va de tjatas om detta hår...visst de växer ut - de man kan ha synpunkter på e väl hur en 3-åring kan få tag på en sax utan att en förälder/vuxen e med.

Anonym sa...

I köket Rosa... men anklaga inte mig att att inte ha koll på barnen... för då är du ute på haaaal is! Väldig hal is!

Anonym sa...

aj då...missade visst att skriva vem jag e i de anonyma inlägget tidigare,de va inte min mening-men så kan de gå när herr brottom skriker.

Anonym sa...

Att hota människor är lågt, väldigt lågt.

Tack Sandra för att du skrev o sa att det va du som skrivit det anonyma inlägget som vissa tror att jag har skrivit.....men ack nej så va det inte!