2009-02-02

Grattis

Jag vill börja med att säga grattis på födelsedagen till min Anders. Han fyller 36 år idag o han börjar bli gammal.....=) Vill oxå säga grattis till Peter, Anders tvillingbror som oxå fyller 36 år idag. Grattis grattis.
Anders fick resan i födelsedagspresent + en parfym, Jean paul Gaultier:s Le Male. Den luktar jättegott och Anders har inte ägt en parfym sen vi träffades o han gillade den så då får man smida medans järnet är varmt=)

Vi lämnade Teneriffa kl 16.20 efter en försening som kunde blivit hur lång som helst. Det fattades en passagerare som hade checkat in sitt bagage. Dom skulle precis till att börja plocka av allt bagage för att ta bort hennes, då dök hon upp. Vart hon varit vet vi inte. Sen började en lång resa hem. Vi landade vid 22.45 o lämnade parkeringen 00.10. Jag började köra och kom iväg en bra bit innan jag började tröttna i ögonen. 8 mil innan Jönköping bytte vi o vi va hemma prick 05. Så det gick fort hem. Sen sov vi som små grisar allihopa. Alicia vaknade vid 9 o Elias vid 10. Då gick vi upp och gjorde frukost på sängen till Anders.

Vilka dagar vi har haft. Åh vilken skön semester vi har haft. Vi har varit vid havet varje dag, solat och grävt i sanden. Gått långa promenader och tittat på allt och ingenting. Vi har ätit så gott o bara njutit. Några dagar på veckan har vi ju umgåtts med dom andra o vissa dagar har vi varit själva. Perfekt tyckte vi. Här kommer lite bilder. Mer bilder kommer att läggas in på vår hemsida.








2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha det fatta jag inte, att de var en gemnsam semester med dom andra, men skönt när man kan välja lite privacy trots att man åker ihop..

Anonym sa...

alex