2010-01-01

1 januari 2010

Vi började dagens firande med att träffa Chrille, Camilla o barnen och Christian , Sanna o barnen vid Ryttartorpet för lite lek och korvgrillning. Det va en kall men härlig dag ute och vi lekte i lekplatsen, åke lite pulka och gick på isen.
Men vi blev snabbt hungriga och det va dags för lite korvgrillning. Men då kände vi hur kallt det va och barnen blev lessna o kalla fort så vi åt lite snabbt och hoppade sen in i bilen o körde hem o vilade inför kvällens fest.
Vi träffades kl 17 hemma hos Chrille o Camilla och då hade även Peter o Ellen slutit upp. Vi skålade i champange och lagade god mat. Till förrätt va det en skagenbakelse (o till mig o barnen va det en god skin,ägg o tomat smörgås.) Till huvudrätt blev det en jättegod fläskfilegryta med ris. Och till efterrätt va det en apelsinglassbakelse. Allt va så mumsigt.
Barnen va helt jätteduktiga, dom lekte o kollade på film o åt godis. Här är det mission kojbygge uppe på Calles o Claras rum
Kvällen flöt på i all sin ordning och vi hade det mycket trevligt o jag är jättenöjd med kvällen. Jag hade inte orkat med något sho o shim....
Kl blev 00 o alla barnen va vakna utom Clara så vi klädde på oss o gick ut och tittade på en massa fyrverkerier som sköts över hela Alvesta. Dom 3 stora tyckte det va häftigt, men Elias va lite rädd men va han bara i famnen så tyckte han det va lite häftigt.

Så familjen Käll-Martinsson önskar alla våra nära o kära ett Gott Nytt år o En härlig fortsättning på det nya året.

Inga kommentarer: