2010-04-24

Helgen är här.

Igår åkte mamma, C-O o jag till Karlskrona på begravning. Det hölls en minnesgudstjänst för mammas pojkvän Lasse. Det va väldigt fin som alltid på en begravning.

På kvällen hade vi fredagsmys med pannkakor och en film. Det fick bli en halvtidig kväll då jag skulle upp tidigt idag. Eller tidigt o tidigt. Det va samling kl 09 i Alvesta för att ha en prova-på-dag av IPO. Så jag la mitt första spår med Sunna idag och hon tog det direkt. Riktigt roligt va det och se hur hon jobbade och tog varje steg. Sen fick vi lite instruktionenr om vardagslydnad och hur man skulle gå till väga. Sen fick vi titta på när dom "duktiga" hundarna visade skydd.

Sunna är lite lat och har inte lust o göra lydnad om hon inte får gotte. Men det sak vi jobba bort, eller ja försöka iallafall. När vi va klara åt vi korv och mös i solen.

Efter hundträningen åkte vi hem och gjorde oss iordning för kalas. Simon fyllde 5 år det ska ju självklart firas. Det bjöds på chokladkaka o goda kakor. Lek och paketöppning, glass och fiskdamm. Ett lyckat kalas med 12 barn och inte en ända tår.
Nu ska vi bara ta lördagskväll och mysa. Imorron ska Alicia hem till mormor så vi få ta en liten paus. Vi punktmakerar Alicia ganska hårt nu och det tar på energin för oss alla 3. Men just nu så lönar det sig att göra det. Vi har minskat utbrotten kraftigt för vi ger inget utrymme till det.

Inga kommentarer: