2010-04-18

Lördag

Igår åkte vi hem till Mike och hade lite häng och umgicks. Barnen lekte ute o inne o inne o ute. Skönt nu när det bara behövs en jacka o mössa o inte en hel overall. Vi satt o snicksnackade och hade som vanligt väldigt trevligt. Anders o Alicia åkte hem vid 16.30 för Dom två partyprissarna skulle på varsit party. Anders skulle på Innebandyavslutning och Alicia skulle hem till Tinna på pyjamasparty. Jag o Elias stannade kvar i stan o umgicks. När vi satt och åt så ringde mobilen o det va Ninni som sa att Alicia va lessen och inte riktigt ville vara med. Så det va ju bara o avsluta och åka. Anna följde med hem o vi satt o pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Alicia somnade i soffan men Elias va lite mer tjurig. Rätt som det va så kom Anders hem. Han hade cyklat hem i den extrema vinden. Han kunde ju ha ringt. Ja ja han kom hem iallafall. Lite snicksnack till och sen va det dags för bingen.

Ja just det när jag hämtade Alicia fick vi en fripassagerare med oss hem. Sunna råkade haka på. Oj så glad Elias blev. Han låg på Sunnas fäll och bara kramade henne jättelänge. Mysigt.

Idag är det söndag och det är ett riktigt tråkigt väder. Det blåser som bara de och det är riktigt kallt. Vi får se vad som händer idag.

Inga kommentarer: