2010-04-02

Påskmys

Igår va det party. Först va vi hemma hos Pilla. Vi va 6 tjejjer som drack vin o pratade strunt. Jättemysigt. Sen kom det ett påskägg balkongvägen med en lapp på...Kommer ni snart eller??? Ägget va fyllt med godis och det kom från grannen på 3:e våningen. Han hade killfest så vi gick upp en liten stund innan vi gick till Grace. Väl på Grace vet jag inte vad som hände. Så jäkla mycket folk och det är superkul, men folket....alla va glada o trevliga och 45+... Visst det va en fest för oss "lite äldre" Men jag trodde faktiskt att det skulle att det skulle vara lite fler personer i våran ålder. Vart va alla gamla polare från förr???? Men trots det så är jag glad att få vara i underbara vänners lag=)

Idag har Anders o barnen hjälpt Elin och Anders och flytta till sin nya lgh i Sandsbro. Den va jättefin. Där får dom det bra.

Nu har vi fredagsmys o kollar på en barnfilm och ska äta fruksallad. Om en stund kommer Sunna till oss o vi ska vara hundvakt i en vecka medans Ninni o Hannes med barnen åker till Island på lite semester. Barnen är sååå glada att Sunna kommer igen.

Inga kommentarer: