2008-09-19

Alicia 3 år


Idag är det en stor dag. För exakt 3 år sen låg jag nu o hade ont. Är det värt det att ha så ont undrade man.... O svaret på det är ABSOLUT!!!

Idag fyller vår lilla prinsessa 3 år. Jösses vad tiden går. Det är helt ofattbart att honm har blivit så stor. Hon har fått ett "dockskåp" i forma av ett slott med lite gubbar till. Så just nu går hon runt o sjunger att prinsessan blir tagen av Häxan Surtant o nu ska vi gå hem i skogen nu ska vi gå hem i skogen....Haha hon e för skön.
Ni som inte vet så är Häxan Surtant en häxa som bor uppe i skogen o är man stygg så åker man ut till henne. (Så hemska föräldrar e vi)
Nu får vi se vad dagen har att bjuda på. Först ska vi åka på Höstmarknad i Öja o Ellanda o sen ska Alicia på kalas hos Philip. Imorron söndag kommer alla o vi ska fira henne.


Denna dag blev inte som vi tänkt oss alls. Mormor kom vid 10-tiden o grattade Alicia o hon va påväg till Gamelmorfar. Åh det hänger vi med på sa jag. Efter MYCKET donande kom vi iväg o när vi körde förbi Öjakrysset kolladejag kl o hon hade hunnit bli 11. Jösses vi hinner aldrig tillbaka. Så vi fick vända o mormor fick köra själv. Då bestämde vi oss för att åka till Lilla Bus i Alvesta o köpa en ny mössa till Alicia. Dom hade inte hennes storlek o hon ville inte prova den större så då orkade jag inte mer. Tog Alicia i armen o gick ut till bilen o hon gallskrek för 7 gången idag. Hon skrek o skrek så vi sket i Höstmarknaden o körde hem o la henne. Hon sover inte på dagis (trots att jag sagt att hon ska) så idag va hon megatrött. Somnade efter 2 minuter o vi fick väcka henne vid halv 2 för att hinna i tid till Philips kalas. Sminkad till "parat" (pirat) så åkte vi till Räppe o då va kalaset inställt. Dom hade glömt o ringa oss.....(hmmm) Där stod en parat o en nallebjörn (Anders) på trappan. Men Philips mamma o pappa frågade om hon ville komma in o leka lite iallafall så kunde vi åka o handla utan henne. Får hon det sa vi det e ok för oss. Alicia traskade in o kände sig som hemma. Vi åkte o handlade o köpte med oss pizza från Elvan med oss hem. Åhh vad vi mumsade allihopa. Elias har aldrig ätit så mycket innan. Hahaha!!

Nu e det kvälle, Elias har precis lagt sig o vi ska mysa lite med Alicia i soffan o lite godis. Det ska bli mysigt tycker vi alla tre.

Imorron e det kalas för familjerna så bloggar jag inte så hinner jag inte.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kalaset är ju nästa vecka.... 27/9

Anonym sa...

Ninni, BARNkalaset är nästa vecka den 28:e Kl 11-13, bara så du vet....hihihi!!!

Anonym sa...

Ja, Filips maskeradkalas Lördagen 27/9
Ert kalas har jag koll på!