2008-09-22

Vilket kalas

Så va det måndagskväll o vi är ganska trötta efter helgen.

I Söndags började Alicia kalasa redan kl 11. Då va det barnkalas hos Annie o Moa. Så Anders fick ta en paus i sistaminutenfixet o köra o lämna henne. (Vi hade ringt o kollat med Sandra om det va ok för annars hade Alicia inte kunnat komma). Så medans hon va på kalas så gjorde jag färdigt maten o 2 tårtor. En rosa prinsesstårta o en godistårta. Maten bestod av en kall hemagjord potatissallad med roccula, körsbärstomater, paprika o soltorkade tomater o till det serverades det kykling i grönpepparsås o soltorkade tomater. Mums fillibabba!!!



Kl 13 kom alla, punktliga va dom oxå.... Carl-Oscar, Mamma, Jon, Sara o Albin, Carl-Johan o Katti. O efter en liten stund kom även Elin o Farmor. Ja jösses vad folk det blev o hur mycket paket blev det inte sen då. Hon fick hur mycket som helst men det va inget som va trams. Det va lera, målafärg, en doktorsväska, 5 myror-tröjja, en gungpåse (från ikea), en söt prinsessväska o en Leif. (En giraff som man trycker undertill så ramlar den ihop, ja ni vet...) O så fick hon en jättefin prinsessblomma av Elin. Jag här säkert glömt nått men det få va!
Vi hade supertrevligt o vi skrattade o pratade o blev kalasmätta.

Så när alla hade åkt hem så efter en stund gick vi ut på en promenad vi o C-J o Katti. Påvägen bestämde vi oss för att gå långa rundan o tänkte inte på tiden. O när vi gick på Rockartorpsvägen blev det bara mörkare o mörkare o mörkare. Vi va inte hemma förens vid 20. Det hade ju tagit sån tid för Alicia skulle cykla rundan o hon cyklade på bra o när vi va vid kossornas vindskydd (som är nästan halva) så orkade hon inte mer så då va det till att bära. En Alicia o en cykel. Hahaha ja vilken promenad.
Väl hemma väntade mamma o C-O så vi umgicks lite tills vi somnade av trötthet.

Helt klart en superbra 3-årsdag måste jag säga. Tack allihopa!!! Alicia va/är superglad!



Ps. Elias har fått ont i öronen o kan inte sova. Hmmm... Ds.

Inga kommentarer: