2009-09-30

Peter Jöback

Satt o surfade lite innan jag ska gå o lägga mig. Såg i en annons att Peter Jöback ska ha en julkonsert. Han e i Göteborg den 11 december. Detta vill jag gå på. Är det någon som vill haka på???

1 kommentar:

Peter Jöback och Roxy RecordingsHej! Vi har läst att du gillar Peter Jöback och tycker att det är kul! Vill du träffa honom i vinter? Vinn en helkväll med meet 'n' greet, biljetter och resa till någon av hans magiska julkonserter! Läs mer på www.peterjoback.com. (Ps. Din röst behövs! "Sing" behöver en puff uppåt på Tracks där den nu ligger på 17:e plats. Gör din röst hörd före måndag kl. 14.00 på; www.sr.se/cgi-bin/p3/tracks/index.asp?taskid=1 Ds.) Mvh Peter Jöback & Roxy Recordings sa...

Hej!
Vi har läst att du gillar Peter Jöback och tycker att det är kul! Vill du träffa honom i vinter? Vinn en helkväll med meet 'n' greet, biljetter och resa till någon av hans magiska julkonserter! Läs mer på www.peterjoback.com.

(Ps. Din röst behövs! "Sing" behöver en puff uppåt på Tracks där den nu ligger på 17:e plats. Gör din röst hörd före måndag kl. 14.00 på; www.sr.se/cgi-bin/p3/tracks/index.asp?taskid=1 Ds.)

Mvh Peter Jöback & Roxy Recordings