2009-09-06

Söndag

Idag ska jag klippa av gräset lite snabbt o Anders ska väl spika lite till på utsidan. Vi måste ju bli klara innan det blir kallt. Sen ska Alicia på kalas hos Nellie. SEN vill jag hitta på något kul. Men jag har sån idetorka så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Är det någon som har ett bra förslag så bring it.....

Hmm jag har en oro i kroppen. Elias har varit hemma nu onsdag-fredag + helgen. Han har haft febertoppar varje dag men dom har oxå sjunkit undan o han har haft normal temp. Han är bara trött o hängig o gnällig hela tiden.
Jag ringde sjukvårderådgivningen nu, dom tyckte vi skulle söka VC. För har ett barn haft återkommande feber i mer än 3 dygn så ska man söka. Det kan vara öron, hals eller vad som helst. Det är ju söndag o då blir det jourläkarcentralen. Hmm.. vet inte om jag vill det. Kan kanske avvakta tills imorron o köra Specialistläkargruppen istället.
15.00
Nu har jag o Elias klippt nästan allt gräs med åkgräsklipparen. Han har suttit still i mitt kbä hela tiden o vi pratar 1,5 timme. Visst han gillar traktorer o lastbilar o sånt. Men så här länge har han aldrig suttit still. Hmm..vad e det med min lillkille. Jag är orolig.

Jag känner att jag inte har någon energi kvar. Den är som bortblåst. Jag har inget tålamod o väljer hellre att avsluta än att det ska bli bråk. Men just nu så är det fel oxå. Jag har en sån ångerst över hur jag ska vara och hur jag ska bete mig. Helst skulle jag vilja krypa ner under täcket och inte titta ut igen förrens till jul eller nått. Jag har så lite ork till att vara så vet inte riktigt hur jag ska förvalta den. Mitt hjärta det slår o slår så jag tror att det ska hoppa ur kroppen. Mina barn sätter mig på test hela tiden, Alicia utmanar o utmanar och Elias är just nu som sagt inte pigg. Huset är långt ifrån klart och Anders han sliter som ett djur med att snickra o så. Idag har han oxå plockat ner poolen så den ligger på tork ute på gräsmattan. Jag va o hämtade två stora kartonger på jobbet som vi ska lägga poolen i. Vi sliter o sliter o sliter. Visst det är ju bra, det är ju det man ska göra när man har småbarn o hus säger ju alla. Men kan man inte någongång få en paus från allt slit och få göra något roligt. Men just nu vet jag inte vad roligt är. För hittar man på något roligt med Alicia o när det roliga är slut så bryter hon ihop o lipar o vill ha mer. Hon är ALDRIG nöjd. Jag har tappat tålamodet o orken så är det.

18.30
Nu har vi slitit som djur ute i trädgården. Hela poolen är ner o nerburen i källare. Jippi!! Hela gräsmattan är klippt. Jippi!! Hela lekstugan e städad. Jippi!! Småpoolerna är nerlagda i plastlådor i inställda på sin vinterplats. Jippi!! Rensning i garaget o mycket kastat i en stor hög som ska till tippen. Jippi!! Farmor o Lasse kom o tog speglen (som ska målas om till Alicia) o en hängmatta + att farmor lekte med barnen o Lasse hjälpte Anders med åkgräsklipparen. Den kajkade lite..
Vi har ju haft en hejdundrandes härlig dag med solsken och riktigt sommarvarmt. Kännslor o välbefinnande har svajjat riktigt ordentligt idag. Jag måste få lite reda i detta innan det går förlångt. Ska ta o ta tag i det imorron. Nu ska vi ha söndagsmys o kolla färdigt på Discodaggarna.
20.00
En sak till innan dagen är slut. Jag hittar fortfarande inte min almanacka från förra året, så ni som har barn som fyller eller fyllt i dagarna som jag inte har grattat eller ni själva som har fyllt o jag inte har sagt grattis till så ber jag om ursäkt för det. Kan ni inte skriva ett mail, sms, eller en kommentar här när ni fyller år så jag kan få in det i min nya almanacka. Tack på förhand allihopa.

Inga kommentarer: