2008-06-22

Åhh vad det regnar

??Jösses! Att solen kunde skina så starkt, varmt o fint som den gjorde för ett par veckor sen trodde man ju inte, o då glömde man ju bort att det kunde regna som det gör nu.

Så nu har vi bestämt dagens projekt. Åka till GVG o hyra film o kolla på en när Alicia sover. Och därefter så ska vi ta itu med Elias rum. Det ska spacklas en runda till och taket ska vitlaceras.

Men HJÄLP vad ska vi ha för färg inne hos honom??? Kan ni komma med förslag. Alicia har en mycket behaglig grön färg. Min tanke är att ha samma nyans fast blå. Han har en väldigt fin blå färg på sin fleecejacka. Den skulle jag vilja ha. För jag kommer aldrig att få igenom ett svartmålat rum med vita döskallar. Nääääääää nu skojjar ja med er...hahaha. Gick ni på den lätte!!!


Fin färg eller vad tycker ni?

15.30

Nu har vi hunnit med en runda till stan. Vi va på Maxi och bytte Alicias gummistövlar jag köpte härrom dagen. Dom va ju på tok för stora. Sen åkte vi till GVG o hyrde 3 filmer i 5 dygn. Bra att man få ha filmerna så länge med tanke på barnen. En supersnabb visit hos mormor. Vi bestämde att hon skulle komma ut till oss, o nu har hon kommit. Hon ska plocka fläder o göra saft åt sig själv och oss. Gott=). Jag o Anders så den första filmen. Irene Huss - Taturerade Torson. Den va bra. Mycket sevärd. Alicia sover fortfarande. Sen ska vi ta itu med Elias rum. Man vill ju att det ska bli färdigt men man har inte alltid lust att fixa med det själv. Hihihi.

20.00

När mamma åkte hem hade hon inte bara fläder till saften med sig hem utan Alicia hakade på. Jösses vi är ju nästan barnfria. Herregud vad ska vi göra nu!! Ja just det Elias rum va det. Så vi gick med raska steg upp en våning. Så nu är allt spacklat o jag har laserat taket. Det blev jättebra. Vi blir klara med hans rum nu under veckan. Det är ju bara färgen som återstår. Men tusan vad varmt det va däruppe under nocken. Phu, svetten rann. Nu när vi då är "barnfria" ska vi fira det med en film till. Lika bra att passa på=)

1 kommentar:

Anonym sa...

Antingen samma gröna, eller samma nyans fast blå!