2008-06-12

Lång dag

Slutade vid 17-tiden på BP idag. Åkte hem o Anders va nästan färdig med barnen. Så vi kom iväg strax innan 18. Vi åkte till Älmhult på studentuppvakning. Min kusin Johanna tog studenten, jösses har hon blivit så stor... Innan han jag med en supersnabb runda på IKEA. Vi kom på när vi i helgen hade folk här att vi "bara" hade mina fina Lineglas o drika vin i o det va inget bra alternativ ute på vårt ojämna utebord. Så nu har vi billiga glas som inte gör något om dom skulle gå sönder. Lyckades ändå göra av med 249 kr.
Sen va det snabbt iväg till festen. Tur att Älmhult inte är så stort. Vi hann precis. Lite bål o snittar, sen god plockmat. Sallad o paj. Avslutar med en god jordgubbstårta.
Strax innan 21 kommer vi iväg igen. Och nu är det dax att sova. Imorron är det dax att jobba igen 10-18. Och sen är jag själv hemma imorron kväll. Anders ska på Sommarfest med jobbet. Om vi lyckas hitta en barnvakt som kan ta barnen mellan 17-18. Anders buss går nämlig kl 17 mot hemlig ort. Ja ja de får vi lösa imorron. Natti natti

Inga kommentarer: