2008-06-09

Oj vad dagarna går fort på somarhalvåret. Hade det varit vinter (som det är i Kiruna med 8 cm snö) så hade tiden krypit snigelsakta fram.
Stack hemmifrån strax innan 11 o hämtade upp Anders. Vi skulle åka och fixa ett pass till Elias. Inne på polisstationen va det ganska mycket folk o vi hade bara en timma på oss innan Alicia skulle hämtas. MEN... det gick på en halvtimma. Chopp chopp så va de vår tur och Elias va jätteduktig. Anders skulle locka o pocka på honom så att han tittade in mot kameran. Han börja vifta lite med en bilnyckel. OJ vilken respons han fick av Elias då!! När man tittar på en kul gubbe inanför receptionen har man väl inte tid att titta på ett par nycklar som varken har färg på sig eller låter nått. Anders, skärpning det är ditt andra barn och du bör veta att man får göra sig till lite när det gäller barn. Jag är sååååå trött på att behöva tala o för dig. Jag tycker inte det är roligt att låta som en jävla tjatkärring. Men vill du ha en tjatkärring så är det bara att fortsätta på samma sätt som du håller på med.

MEN... alla människor... skrönan i vårt samhälle är ju att vi tjejjer/kvinnor är tjatkärringar som bara tjurar o tjatar. Men sanningen är den att om ni killar/män kunde engagera er lite och visa lite spontanitet, intresse o pondus så skulle vi tjejjer/kvinnor inte behöva vara som era 2:a mossor. Tänk på det lite grann och börja uppskatta det ni har hemma istället för att klaga på oss om hur tjatiga o jobbiga vi är. Så det så!!

Inga kommentarer: